Pagina's

In the mood for some love?


Daar is die dan! Een artikeltje over de voorbereidingen voor ons liefdesfeestje. Over hoe wij het aan hebben gepakt om geen tienduizenden euro’s kwijt te zijn & over je eigen ding doen!  

Oui Paris
Omdat met carnaval de winkel altijd dicht is, hadden we een nachtje naar Parijs gepland om inspiratie op te doen voor de winkel. Blijkbaar was Sander al maanden bezig om te zorgen dat hij ons samen ergens naartoe kreeg, maar dat is nogal lastig met twee winkels. Toen we door Parijs aan het wandelen waren en we in een schattig parkje aan de Seine zaten, kwam de vraag! En alhoewel ik me helemaal rot schrok omdat ik nooit echt wilde trouwdromen had, zei ik natuurlijk meteen ja! En wat een dag was het een jaar en een beetje later. De liefste mensen om ons heen, het perfecte weertje, een ceremonie met de bossen als achtergrond & dansen tot in de nacht! Brainstormen
En dan kun je natuurlijk gaan organiseren, wat ik heel toevallig één van de leukste dingen vind om te doen! We waren er samen al meteen over uit dat we geen tienduizenden euro's wilden neerleggen voor een liefdesfeestje. Dat moest anders kunnen! We begonnen met een datum, het zoeken naar een fijne locatie in de natuur en de gastenlijst. We wilden een klein feestje met alleen onze gezinnen, goede vrienden en een paar mensen die we misschien iets minder vaak zien maar die wel veel voor ons betekenen. Ook wilden we geen hele dag dus besloten we om de ceremonie na het eten te houden en daarna meteen feest te gaan vieren! Love for details 
Daarna begon ik met het maken van een moodboardje voor de kleuren en het sfeerbeeld. Ik vroeg aan mijn lieve vriendin Lieke (van Liekeland) of zij onze uitnodiging wilde illustreren. Maartje van Koffie ende Koeck maakte voor ons de lekkerste vegan taarten & bij Meneer van Eijck (wat onze locatie was!) waren vegetarische hapjes gelukkig ook geen probleem. Omdat ik ver buiten bruiloftland wilde blijven, bestelde ik een jurkje van mijn lievelingsmerk Sessùn, die ieder jaar een Oui collectie ontwerpen. Styling 
Aan andere lieve vriendin Lisette vroeg ik of zij mij wilde helpen met de styling. Luka, die bij ons werkt in de winkel illustreerde het mooie welkomstbord! Wat eigenlijk niet meer was dan een oud raam wat ik bij mijn broer van de container viste. En ex-stagiaire Karen stempelde tig zakjes met ''bosconfetti'' met kamillebloemetjes erin. Verder hebben we vooral veel spulletjes uit de winkel gebruikt, zoals deze leuke slingers van Sukha, de plantenstandaarden en plantenpotjes van Urban Nature Culture & boomschorsplanken van Kinta. De bloemetjes kocht ik die ochtend op de markt en ik gebruikte oude bierflesjes als vaasjes!
Tips
- Werk niet het standaardbruiloftlijstje af maar stel je een blanco dag voor en voeg daar alleen de dingen & mensen aan toe die veel voor je betekenen. 
- Kijk altijd eerst in je netwerk!
- Maak een lijstje met al je lievelingsdingen. Wat voor kleuren vinden jullie mooi? Bloemen? Favoriete stad of land? Wat voor spulletjes kunnen jullie niet zonder? Deze losse elementen kun je dan toevoegen aan jullie dag. 

Heb je nog vragen, dan kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen! 

Liefs Britt 

Hier nog even alle mensen die meegewerkt hebben aan deze fijne dag: 
Locatie: Meneer van Eijck
Taarten: Koffie & de Koeck
Uitnodiging: Liekeland
Haar & make-up: Aga Urbanowicz
Styling & bloemetjes: Lisette Kreischer & Britt
Video: Oh Wonder Films (deze komt nog!)
Fotografen: Hylke Greidanus, Lott's Photography