Pagina's

Online lievelingsplekjes


Foto: Lisette Kreischer van www.lisettekreischer.com. 

Ik volg weinig blogs of websites, simpelweg omdat ik me er meestal alleen maar sip en ontevreden door ga voelen. Dan wil ik opeens weer tig dingen verbeteren of veranderen en is het niet meer goed zoals het is. En omdat het leven eigenlijk toch echt offline plaatsvindt. Maar een aantal websites passen zo goed bij me, dat ik die met veel liefde volg en deel. Ik waarschuw je vast; verwacht geen websites met tips voor je interieur of de laatste beauty nieuwtjes. 

1. Lou Niestadt 
Wat een topvrouw is dit. Ze maakt zo'n oprechte en integere filmpjes. Een perfect voorbeeld van iemand die zacht en kwetsbaar is, maar tegelijkertijd ontzettend sterk. Hier krijg je inspiratie om je leven creatiever, wilder en vrijer in te richten. Je kunt een free membership aanmaken waarin je al haar ''lessen'' kunt volgen. Ook heeft ze twee hele toffe artjournals gemaakt, waar ik wekelijks in kijk voor weer wat nieuwe inspiratie. Doen! 


2. Pia Jane Bijkerk 
Tja. Soms heb je lievelingsmensen terwijl je ze niet eens kent. Ik heb hier al eerder over haar en haar projecten geschreven. Altijd bedenkt ze weer iets, recht uit het hart met een stilistisch oog. 


3. Lisette Kreischer
Alweer zo'n heerlijk & mooi mens! Sinds dat ik bij haar stage heb gelopen toen de Dutch Weed Burger ontwikkeld werd, ben ik enorme fan van haar en de dingen die zij doet. Op haar website vind je niet alleen heerlijke plantaardige recepten, maar ook andere persoonlijke verhalen. 


4. Lot Bouwes 
Lot schrijft de mooiste teksten en gedichten op haar blog. Ze schrijft gewoon wanneer ze wil schrijven en wat er dan uit komt stromen... ik ben fan! 


5. Moderne Hippies 
Deze website is opgericht door Zoë, die altijd weer een vrij, avontuurlijk en bewust leven probeert te leiden. Op de website vind je onder andere inspiratie over haar avonturen in Zuid-Afrika en tips om de wereld nog ietsje mooier te maken.